vaste buiten planten
vaste buiten planten

Alle planten van Griffioen Wassenaar komen voor 100% uit eigen duurzame kwekerij en worden aan de retail geleverd in de bekende vierkante P11 potten van 1,4 liter.

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Alle planten van Griffioen Wassenaar komen voor 100% uit eigen duurzame kwekerij en worden aan de retail geleverd in de bekende vierkante P11 potten van 1,4 liter. Het basis assortiment van jaarrond ruim 600 soorten wordt geleverd in blauwe potten, de bijzondere soorten in zilverkleurige potten en de natuurlijke kruiden in groene potten.

De diverse potkleuren staan op verschillende tafels, waarbij de kleuren terugkomen op de schapstroken (tafelbanners) en de prijsmolens. Deze vormgeving met drie kleurenlijnen biedt zowel voor de klant als aan de kassa helderheid over de verschillende prijsstellingen. De planten voor de diverse thematafels, opgedeeld naar kleur of gebruik, worden geleverd in 6-gaats trays.

De bijbehorende golfetiketten hebben op de voorzijde symbolen van het thema waartoe de planten behoren. Op de achterzijde wordt de standplaats en verzorging middels symbolen weergegeven. De kruidenetiketten hebben de Nederlandse naam op de voorzijde.